sobota, 21 stycznia 2017

Tort okolicznościowy



                               Tort okolicznościowy  



 Masa cukrowa niebieska od Cukieteria.pl







 Masa cukrowa biała - od Cukieteria.pl






Bardzo lubię piec ciasta i robić torty w stylu angielskim, choć te wymagają bardzo dużo pracy i cierpliwości.
Przyznam się szczerze, że torty angielskie zaczęłam robić dzięki Pani Agacie Piechocińskiej, która zaprosiła mnie do współpracy z firmą Cukieteria.pl i za każdym razem lepiej to mi wychodzi.
To ona wysyłała mi różne produkty i dużo masy cukrowej, z którą postanowiłam coś zrobić.
A żeby umieć robić takie torty, sięgnęłam po poradę do koleżanki Marty z Rogoźna, za co jej ślicznie dziękuję.
Teraz już wiem, że torty angielskie, to jest to, co lubię robić.

6 komentarzy :

  1. Cieszę się, że mogę służyć radą ,a zawsze w miarę możliwości zawsze pomogę.

    OdpowiedzUsuń
  2. Udał Ci się wspaniale :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ten komentarz został usunięty przez administratora bloga.

    OdpowiedzUsuń
  4. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń

Jestes napisz coś bedzie mi miło :)