Tort okolicznościowy
Masa cukrowa niebieska od Cukieteria.pl
Bardzo lubię piec ciasta i robić torty w stylu angielskim, choć te wymagają bardzo dużo pracy i cierpliwości.
Przyznam się szczerze, że torty angielskie zaczęłam robić dzięki Pani Agacie Piechocińskiej, która zaprosiła mnie do współpracy z firmą Cukieteria.pl i za każdym razem lepiej to mi wychodzi.
To ona wysyłała mi różne produkty i dużo masy cukrowej, z którą postanowiłam coś zrobić.
A żeby umieć robić takie torty, sięgnęłam po poradę do koleżanki Marty z Rogoźna, za co jej ślicznie dziękuję.
Teraz już wiem, że torty angielskie, to jest to, co lubię robić.
Cieszę się, że mogę służyć radą ,a zawsze w miarę możliwości zawsze pomogę.
OdpowiedzUsuńDziękuję kochana :)
UsuńUdał Ci się wspaniale :)
OdpowiedzUsuńDziękuję :)
UsuńTen komentarz został usunięty przez administratora bloga.
OdpowiedzUsuńTen komentarz został usunięty przez autora.
OdpowiedzUsuń